30e jubileum

Ik wilde voor het jubileum van mijn ouders wat leuks doen. Zo wilde ik ze een leuk cadeau geven waar ze van konden genieten. Het is wel altijd lastig om wat uit te zoeken voor mijn ouders aangezien ik natuurlijk niet al te veel kan betalen. Dus appte ik mijn broer en zus of zij het een goed idee vonden om ze een lang weekendje weg te sturen. Misschien samen met ons of alleen hun twee. Ik denk dat het wel meer romantisch is als ze samen weggaan dan met de volwassen kinderen erbij.

Op zoek naar een deal

Ik ging kijken op voordeeluitjes om zo een voordelige deal te vinden. Zo kwam ik op vakantiepark zuid Limburg. Hier vond je dan mooie bungalows in leuke parken waar veel te doen valt. Toen we gingen kijken kwamen we bij Roompot terecht. Hier is Eindhoven, Weert en Roermond in de buurt. Op deze manier konden ze ook nog lekker de stad verkennen.

We gingen even kijken wat er allemaal inclusief was. We wilde natuurlijk wel dat ze leuke dingen konden doen, mijn ouders zijn namelijk niet echt van het stil zitten. Ze willen altijd dingen verkennen, lekker uit eten en ze houden van musea.

Zo veel om te doen!

Toen ik bij de beschrijving keek zag ik dat er veel faciliteiten beschikbaar wachten. Mijn ouders vinden sporten erg leuk en belangrijk, ze sporten dan ook elke dag. zo zag ik dat sportfanaten zicht er oom ruimschoots kunnen uitleven. Daarnaast zijn er ook leuke horeca tentjes. Hier kunnen ze lekker eten ook is er een heerlijk terras en een gezellige bar. Natuurlijk kan je ook in het eigen huisje wat lekkers maken. Mijn ouders kunnen ook nogal goed koken maar ik snap dat ze daar minder veel zin in hebben als ze er lekker tussen uit zijn.

Lekker actief

Het leukste van alles is dat ze lekker kunnen gaan fietsen of wandelen. Zoals in de streek van bossen, beekdalen, Maasoevers, stuifduinen en broekbossen. Daar kunnen ze lekker door hiken, ook zijn er veel monumenten zoals kastelen, kapellen en molens. Ze kunnen er dus veel uitvoeren en kunnen ook lekker relaxen. En dit alles voor een super goede deal. Mijn broer en zus vonden het ook een top idee om dit als cadeau te geven. Ik ging kijken voor de boekingen en natuurlijk zorgen dat mijn vader en moeder vrij kregen van hun werk. Dan kunnen zijn een lang weekend weg en genieten van alle faciliteiten in en om het park.