Kapotte computer beeldscherm, wat nu?

Als student van de Universiteit van Amsterdam ben ik erg gehecht aan mijn laptop. Ik neem mijn laptop overal mee naartoe. Of dit nou naar school is, naar mijn werk of naar de bibliotheek, mijn laptop gaat altijd mee in mijn rugtas. Ik heb een erg druk leven, maar mijn studie is momenteel mijn prioriteit. Ik besteed daarom ook veel tijd aan mijn studie en probeer het zo goed mogelijk te doen. 

Mijn laptop zit altijd goed verborgen in mijn rugtas. Nadat mijn rugtas van de tafel was gevallen, kwam ik erachter dat het scherm van mijn goednieuwe Macbook stuk was. Ik kon het beeldscherm helemaal niet meer gebruiken en omdat mijn laptop niet was voorzien van garantie, dacht ik dat ik in grote problemen zat en mijn laptop kon weggooien. Ik heb immers meer dan 1750 euro betaald voor de laptop en dat zou natuurlijk super zonde zijn. 

Beeldscherm vervangen

Ik kwam tot het idee om te kijken naar nieuwe beeldschermen, want ik wou natuurlijk mijn macbook scherm vervangen, in plaats van mijn Macbook weggooien. Teven zitten er ook bestanden op die ik nodig heb voor mijn studie en die documenten moet ik terug krijgen. Na enige research op het internet, kwam ik erachter dat er genoeg partijen zijn die het vervangen van beeldschermen aanbieden. Zo kon ik mijn beeldscherm vervangen tegen een goede prijs. Ik ben vervolgens bij PC Hulp Nederland gekomen. Na een korte analyse, kwam ik erachter dat mijn gehele beeldscherm vervangen moest worden en dat ze daar direct mee aan de slag konden gaan. Zij hebben mij kunnen helpen met mijn probleem en mijn laptop voorzien van een gloednieuwe beeldscherm. Het beeldscherm is orgineel en mijn laptop ziet er weer gloednieuw uit. Het bedrijf heeft me ook voorzien van een jaar garantie, dus mocht er iets gebeuren, kan ik altijd weer terecht bij PC Hulp Nederland. 

PC Hulp Nederland

PC Hulp Nederland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van verschillende soorten elektronica. Zij hebben mij uitstekend geholpen met mijn Macbook, maar zijn ook gespecialiseerd in andere Apple producten, maar ook in Windows. Het is een resultaatgericht bedrijf en ik raad het zeker aan. Mijn Macbook is weer zo goed als nieuw en er zijn geen bestanden verloren gegaan in het proces. Ook kan ik bij verschillende vragen terecht bij het bedrijf. Ben jij dus op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van elektronica, dan ben je bij PC Hulp Nederland aan het goede adres.