Wat voor rol heeft Itonomy binnen de hedendaagse e-commerce?

Itonomy is een onderneming die Magento partner is en zich heeft gespecialiseerd in de Adobe Experience Cloud. Dit is wat er bij Magento 2 erg belangrijk is. Het doel van dit programma is het optimaliseren van de gebruikerservaring die het bedrijf biedt. Doordat Itonomy zich telkens maar weer blijft ontwikkelen zijn ze de koplopers van de markt als het gaat om Experience Cloud. De oplossingen die Itonomy biedt met het partnerprogramma zijn voor een grote hoeveelheid mensen en ondernemingen erg handig. Adobe Magento commerce is het meest gebruikte e-commerce systeem dat er is en dat allemaal georganiseerd vanuit Utrecht. 

 

Wat is e-commerce precies?

Itonomy is één van de ondernemingen die werkt aan Magento. Je hebt een Magento webshop waar je een hoop informatie kunt vinden en een hoop kunt leren. Met de programma’s van Magento kun jij een grote stap zetten in de e-commerce wereld, maar wat is dit nou eigenlijk? E-commerce is een vorm van ondernemen die de laatste jaren erg in populariteit is toegenomen. Als ondernemer ga je door middel van het internet producten verkopen. Je zult zelf vast wel gemerkt hebben dat er steeds meer fysieke winkels failliet gaan. Dit is natuurlijk niet voor niks. Het verkopen van je producten via een webshop brengt namelijk een hoop voordelen met zich mee. Nagenoeg iedereen bestelt wel eens een product via het internet. Dit is vaak een stuk eenvoudiger dan het zoeken van een product in een fysieke winkel. 

 

Wat is Adobe commerce cloud?

De e-commerce oplossing van Adobe Magento Commerce is een onderdeel van Adobe commerce cloud. Dit programma wordt onder andere gebruikt in Magento b2b, business to business en B2c, Business to consumer. Het grote voordeel van deze manier van handelen is de open-source karakter als basis. Door verschillende programma’s van Adobe Commerce cloud te gebruiken kun je bijvoorbeeld over verschillende besturingssystemen producten verkopen. Je hebt met de Progressive Web App een supersnelle verbinding. Zo kunnen klanten je site eenvoudig en snel bereiken. Als een site meer dan 2,5 seconde moet laden is het grootste deel van de potentiële klanten al vertrokken. Daarnaast kun je eenvoudig betalen met een Face ID of fingerprint door gebruik te maken van Progressive Web App. Zelfs wordt het mogelijk gemaakt om zonder een internetverbinding te shoppen als je kiest voor Offline shoppen.  Door het programma Magento aan te schaffen kun jij je e-commerce concurrenten dus altijd een stap voor zijn.