Werkspot en waarom het werkt

Ben je op zoek naar iemand die je nieuwe dak wilt leggen? Of je wilt helpen met de nieuwe riolering voor je keuken? Wat voor klus je ook geklaard moet hebben, op werkspot vind je een geschikte klusjesman.

De gedachte achter werkspot

De oprichters van het bedrijf werkten in eerste instantie vanuit een persoonlijke frustratie, namelijk: waarom is het zo moeilijk om een geschikte vakman te vinden? De website is specifiek ontworpen om mensen in nood in contact te brengen met de klusjesman die zij nodig hebben. Ook werkt ze tegelijkertijd als een handige manier om werk te regelen voor de mensen die zich aanbieden als vakman. Werkspot zoekt naar de beste mensen om zoveel mogelijk klussen zo professioneel mogelijk te kunnen klaren.

Je hebt een klus

Als je een klus hebt waarbij je niet eens weet hoe je moet beginnen, ga je simpelweg naar werkspot om je klus te plaatsen. Je plaatst daar een kleine advertentie waarin je uitlegt wat je nodig hebt en hoe lang het waarschijnlijk gaat duren (plus betaling en eventuele foto’s van het object of de ruimte waar geklust moet worden). Vakmannen kunnen hier vervolgens op reageren, waarna de vrager een keuze maakt op basis van wie hij of zij het meest geschikt vindt voor de klus.

Je bent een vakman

Mocht je aan de andere kant van het spectrum staan en juist graag je diensten willen aanbieden, is werkspot ook voor jou de juiste plek. Je kan je op de website namelijk ook inschrijven als vakman. Dan vul je je gegevens in en in welk veld je werkzaam bent. Ook kan je werkspot informeren over je agenda, zodat je sneller verzekerd bent van werk. Werkspot matcht dan jouw profiel met een bestaande klus, maar je kan ook zelf reageren op werk dat je leuk lijkt.

Kortom, of je nu een klus hebt of een klus zoekt, werkspot is een veilige omgeving die goed wilt omgaan met klanten en werknemers en waarbij professionaliteit voorop staat. Ga je dus gauw inschrijven!