Bedrijfsafval Rotterdam

Bedrijfsafval Rotterdam ook voor archiefvernietiging

We denken er tegenwoordig steeds beter over na of we nog iets printen of niet. Want dankzij de mobiel, de laptop en de tablet kan je ieder document op ieder gewenst moment inzien. Het komt dus ook steeds vaker voor dat bedrijven overgaan op papierloos of papierarm werken. En dus kunnen die oude papieren wel een keer weg. Bedrijfsafval Rotterdam kan je daar goed bij helpen. Bedrijfsafval Rotterdam levert papiercontainers voor bedrijven, maar Bedrijfsafval Rotterdam kan, desgewenst, ook zorgen voor archiefvernietiging. Dit is vooral van belang voor papieren die, ook al zijn ze oud, niet op straat terecht mogen komen.

Oud papier opruimen met Bedrijfsafval Rotterdam

Wanneer je alle oude papieren gedigitaliseerd hebt, is het niet meer nodig om ze te bewaren. Je kunt ze dan in dozen aan de weg zetten en hopen dat de plaatselijke verenigingen er behalve ophalen niks mee doen. Of… je regelt een papiercontainer bij Bedrijfsafval Rotterdam. Je weet dan zeker dat het papier op de afgesproken tijd wordt opgehaald en vernietigd. Bedrijfsafval Rotterdam is gespecialiseerd in, zoals de naam al zegt, bedrijfsafval. Dus ook jouw oude, bedrijfsgevoelige papieren zijn in goede handen.

Bedrijfsafval Rotterdam komt je restafval halen

Alle afval die je thuis ook gewoon in de prullenbak gooit valt onder restafval. Nu zul je zien dat bedrijven ook flink wat restafval produceren. Het is dan wel zo fijn als dat eens in de zoveel tijd even wordt opgehaald. Bedrijfsafval Rotterdam levert je een container voor restafval in de maat die jij nodig hebt. Je spreekt zelf af wanneer en hoe vaak de container geleegd wordt. Hartstikke handig, je hebt er verder geen omkijken naar.

Ook glasafval haalt Bedrijfsafval Rotterdam bij je op

Zoals in iedere grote stad heeft ook Rotterdam flink wat kroegen, restaurants en barretjes. Zij schenken nogal wat op jaarbasis. Gelukkig hebben veel flessen inmiddels statiegeld, dus lever je die weer in bij de leverancier. Maar voor de overige flessen moet je als ondernemer toch nog even een oplossing vinden. En zeg nou zelf, iedere paar dagen met een volle kar naar de glasbak is niet ideaal. Bedrijfsafval Rotterdam levert speciale glasbakken voor bij je bedrijf. Voor deze bakken geldt hetzelfde als voor de restafvalcontainer en de papiercontainer: ze worden keurig voor je geleegd op afgesproken tijden. Zeker bij werk in de horeca is het van belang dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden. En dat kan. Zo ben je telkens weer op orde.
Bedrijfsafval Rotterdam