designradiator

Koud he? Tijd voor een designradiator!

Designradiatoren zijn heerlijk om de kou uit de badkamer te weren. Terwijl ik dit blog schrijf is het buiten maar liefst min 8 graden Celsius! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar mijn voorkeur voor temperaturen ligt toch wat hoger dan dat. Een radiator in je badkamer is dan wel erg lekker, maar de meesten zijn zo standaard en zijn wat dat betreft een beetje een doorn in het oog. Een designradiator is daarentegen een erg gave toevoeging voor elke badkamer. En de meeste mensen weten niet eens dat het bestaat! Daarom gaat mijn blog vandaag over de designradiator.

Designradiatoren in veel soorten en maten

Je zou het niet zeggen, maar er zijn dus echt enorm veel verschillende soorten en maten designradiatoren. Je hebt natuurlijk de hele basic radiatoren, die we allemaal kennen van de woonkamer. Maar designradiatoren heb je echt in alle stijlen. Basic, strak, warm, industrieel, landelijk, noem het maar op. Daarom is er altijd wel een designradiator die helemaal past bij jouw interieur. En het mooie is natuurlijk dat je de radiator overal kwijt kan. In de woonkamer, de slaapkamer, maar natuurlijk ook in de badkamer. Want hoe lekker is het om in een verwarmde badkamer je tanden te poetsen?

Verwarming in de badkamer

Wanneer je de douche uitstapt en de koude lucht in komt: dat is voor veel mensen het minst favoriete onderdeel van hun ochtend (of avond) ritueel. Daarom is een designradiator voor in de badkamer een goed idee. Sommige radiatoren zijn namelijk ook nog eens heel erg zuinig: daar hoef je dus weinig rekening mee te houden. Verder is het vanzelfsprekend belangrijk dat je designradiator goed aansluit op de rest van je sanitair. Daarom kun je bijvoorbeeld bij de webshop van Soak kiezen uit een heleboel verschillende designradiatoren in verschillende kleuren en stijlen. Dat maakt het uitkiezen van de verwarming wel erg makkelijk.

Waar vind je de beste radiatoren?

Als je het aan mij vraagt, dan zou ik zeggen dat de designradiatoren van Soak de beste zijn. En dan heb ik het vooral over de prijs kwaliteit verhouding: die is namelijk uitstekend. Het sanitair van Soak is sowieso erg goed. En het leuke van deze webshop is dat wanneer je wat besteld, er een deel van de omzet naar een olifantenopvang gaat in Thailand. Zo draag je ook nog eens wat bij, terwijl je luxe aanschaft!