Een telefoonservice voor je onderneming

Ben jij een harde werker en ben je de eigenaar van een kleine onderneming of ben je wellicht zzp’er? Als ondernemer wil je het beste voor je klanten en zul je hoogstwaarschijnlijk ook merken dat je alles voor de klant wilt doen. Je probeert klachten van de klanten goed af te handelen en wil je de klant altijd tevreden stellen met je geleverde werk of dienst. Echter kan het nog best wel eens lastig zijn om er altijd voor de klant te zijn. Je kan misschien wel beloven dat je altijd bereikbaar bent, maar is het niet altijd mogelijk om tijdens een klus of in een klantgesprek je telefoon op te nemen. Klanten of potentiële klanten krijgen geen tijdige reactie, waarna natuurlijk de kans bestaat dat de potentiële klant voor een ander bedrijf zal kiezen om hier het werk te laten verrichten. Voor jou een gemiste kans, maar ben je zelf nu eenmaal niet op ieder moment van de dag bereikbaar. Hier kan snel verandering in gemaakt worden, namelijk met een telefoonservice. Je bent altijd bereikbaar en is de assistente ineens onderdeel van jouw bedrijf!

Wat is een telefoonservice?

Met een telefoonservice beschik je over een eigen telefoniste voor je bedrijf. Je klanten zullen door de persoonlijke telefoniste vriendelijk en professioneel te woord worden gestaan, om zo de eerste vragen te beantwoorden of bijvoorbeeld doorverwijzingen naar jou of je collega’s te regelen. De persoonlijke telefoniste heeft kennis van jouw bedrijf en zal dus ook de vragen die erg veel voorkomen kunnen beantwoorden. Een telefoniste van een telefoonservice biedt een persoonlijke aanpak naar zowel jou als ondernemer als naar jouw klant. Je krijgt een inzicht in alles wat er voor jou gedaan zal worden, om zo gemakkelijk het gesprek over te nemen en de klanten te spreken!

Kies voor een telefoonservice van bizziphone.com 

Wanneer je op zoek bent naar een telefoniste voor je bedrijf en gebruik wilt maken van een telefoonservice, zou je ens kunnen kijken naar de diensten die bizziphone.com kan aanbieden aan ondernemers. De telefonisten van bizziphone.com zullen je klanten en potentiële klanten te woord staan, ronden gesprekken af en houden zij precies bij wat ze per klant hebben besproken en welke afspraken er nu zijn gemaakt. Je kunt kiezen voor een abonnement voor starters of een professional abonnement. Aan de hand van het aantal telefoongesprekken kun je het pakket kiezen, waarna je per afgerond telefoongesprek een bedrag zult betalen en je altijd toegang hebt tot het dashboard. De teelefoonsercie van bizziphone.com is maandelijks op te zeggen, je zit dus nergens aan vast en kun je op ieder moment er altijd weer voor kiezen om het klantcontact weer zelf te gaan regelen. Kijk snel naar de mogelijkheden!