Mason Garments

Mason Garments als aanrader voor high-end schoeisel

Houd jij van kwaliteit? Is alleen het beste goed genoeg voor jou? Ben je op zoek naar high-end fashion schoenen? In dat geval ben je op zoek naar Mason Garments. Dit bijzondere merk creëert keer op keer weer schoenen die een mix zijn tussen toegankelijkheid en exclusiviteit. Dat klinkt als een paradox, maar toch krijgt Mason Garments het steeds weer voor elkaar. Dus zoek jij nog een bijzonder merk schoenen die high-end schoeisel maken? In dat geval raad ik echt Mason Garments aan. Ik zal je even duidelijk uitleggen waarom.

Luxe artikelen van Amsterdamse bodem

Je zou het waarschijnlijk niet verwachten, maar Mason Garments is opgericht in Amsterdam. De Nederlandse ontwerper Rendi Aditia begon in 2012 deze schoenenlijn. Het idee was om high-end schoeisel te creëren voor een betaalbare prijs. Het dragen van luxe artikelen geeft namelijk een bijna onbeschrijfelijk gevoel, aldus Rendi Aditia. Hij wilde dit toegankelijk maken voor iedereen. Daarom is hij Mason Garments gestart. Alhoewel het ontwerpen van de schoenen hier in Amsterdam plaatsvindt, worden de Mason Garments sneakers stuk voor stuk gemaakt in Italië. Dat land is immers de expert in de schoenenwereld.

Vakmanschap en enkel de beste materialen

Om het concept achter de oprichting van het merk te realiseren, heeft Rendi Aditia gekozen voor echt vakmanschap. Hierom worden alle sneakers van Mason Garments gemaakt in Italië. Uiteraard zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Er wordt bijvoorbeeld alleen gebruik gemaakt van het beste kalfsleer dat verkrijgbaar is in Italië. Bovendien wordt er tijdens het creëren van een nieuw paar schoenen gebruik gemaakt van innovatieve technieken. Dat maakt de Mason Garments sneakers luxe én geeft de schoenen een exclusieve uitstraling. Geen enkel ander merk utiliseert namelijk deze nieuwe techniek. Bovendien zorgt het unieke productieproces voor ongekend comfort. Wanneer je een paar Mason Garments schoenen bezit, wil je geen andere sneakers meer.

Mason Garments voor heren én dames

Het indrukwekkende merk maakt dus toegankelijke en exclusieve schoenen. De vorm van de sneakers is namelijk erg toegankelijk, terwijl de productiewijze en de materialen weer zeer exclusief zijn. Gelukkig kunnen zowel mannen als vrouwen de trotse eigenaar zijn van zo’n paar elegante en comfortabele schoenen. Het schoenenmerk heeft namelijk zowel heren- als damesmodellen in het assortiment. Voor iedereen die een passie heeft voor sneakers en high-end schoeisel is er wel een geschikt paar te vinden. Geloof je mij niet? Neem dan zelf een kijkje in de collecties. Je zult echt versteld staan!