Badkamermeubels

Zoek je badkamermeubels? Bekijk hier welke soorten er zijn

Op zoek naar mooie badkamermeubels? Weet je niet waar je wil beginnen? Dan kan ik je helpen. Belangrijk is dat je je badkamermeubels op een dusdanige wijze uitkiest dat je hele badkamer in een stijl is gedaan. Er zijn verschillende soorten stijlen waar je voor kunt gaan. Ik loop ze in deze blog af en aan het einde ben je hopelijk wat wijzer geworden in de beslissing voor je badkamermeubels. Verder wil ik nog de badkamermeubels van Douche Concurrent aanraden. Daar hebben ze alle stijlen waar je naar op zoek bent en kun je in een keer sets kopen, of alles bij elkaar uitzoeken. Hier beneden zal ik je vertellen over minimalistisch badkamerdesign, houten badmeubels en aarde zoals steen. Vind je alsnog niet wat je zoekt? Deze lijst is niet uitputtend, er is nog meer!

Minimalistische badkamermeubels

Dit is op het moment de meest populaire stroming binnen de badkamerinrichting. Minimalisme betekent eigenlijk zo min mogelijk, als je het letterlijk neemt. Minimalisme betekent strak, weinig opsmuk, rechte randen of juist mooie ronde vormen. Het voordeel van een minimalistische badkamerinrichting is dat het je badkamer sowieso groter doet lijken. Omdat de vormen zo simpel zijn lijkt het of je badmeubels simpelweg minder ruimte innemen. De ruimte wordt ook meer een geheel.

Houten badkamermeubels

Deze beweging kenmerkt zich, nou ja, door hout. Het voordeel van hout is dat het een hele natuurlijke uitstraling heeft. Je kunt kiezen voor gekleurd hout, of juist ongeverfd hout. Zelf vind ik de kleur beige hout heel mooi bij badkamermeubels, want het vult een zwarte of witte badkamer perfect aan. Je kunt kiezen voor badkamermeubels die helemaal hout zijn, of badkamermeubels van hout met een stenen bovenstuk of waskom er op. Zorg dat je de kleuren goed uitbalanceert.

Aardewerk

Aarde-achtige badmeubels hebben net als die van hout een natuurlijke uitstraling. Met aarde-achtig bedoel ik natuurlijk gekleurd steen, dat grijze. Grijze stenen staan ontzettend mooi in zowel een donkere als een lichte badkamer. Je gaat met deze badkamermeubels terug naar de natuur, denk bijvoorbeeld aan watervallen. Je kunt erbij een regendouche kopen van Douche Concurrent, en je waant je in een tropisch land. Steen en water gaan gewoon goed samen, dat weet iedereen. Je kunt bijvoorbeeld ook een mooie plant in de hoek zetten in een stenen vaas. Neem een plant die blij wordt van water en stoom, zoals een prachtige grote varen. Veel plezier met het uitzoeken van je badmeubels en je badkamerinrichting bepalen.