Rains tas

Ben je op zoek naar een rugtas? Kies een Rains tas!

Soms ben je toe aan een nieuwe rugtas. Voor je school- of je werkspullen, voor je sport of voor je laptop. Een Rains tas is dan precies wat je wilt. Een Rains tas is een rugtas, maar dan net even anders. Waar andere rugtassen vaak lomp en groot zijn, heeft de Rains tas een schitterend ontwerp en veel verschillende dessins. Je kunt dus precies de Rains tas kiezen die bij jou past. En, heel handig, op de site staat de inhoud erbij geschreven. Je weet dus van te voren precies hoeveel spullen er in kunnen. Hartstikke handig!

Waar komt de Rains tas vandaan?

De Rains tas is een redelijk nieuw merk. Het is in 2012 ontstaan in Denemarken en was daar direct een groot succes. Waarom? Omdat het in Denemarken, net als hier, nog wel eens wil regenen en deze tassen zeker bestand zijn tegen een buitje. Je kunt zonder problemen je papieren en andere watergevoelige spullen in deze tas meenemen. Door het unieke design en het gebruik van precies de goede materialen is dit merk een aanrader voor iedereen die op de fiets naar school, het werk of de sportschool gaat.
Rains tas

Een Rains tas voor naar de sportschool

Misschien vind je het niet fijn om naar de sportschool te gaan met een rugtas op je rug. Je kunt dan ook een weekendtas of een shopper van Rains meenemen. De weekendtas is natuurlijk ook uitermate geschikt voor een weekendje weg. En met de shopper kun je heerlijk winkelen. Een Rains tas is van alle markten thuis. Je kunt zelfs een mooie laptoptas van dit merk aanschaffen. Zo kun je je laptop veilig vervoeren, door weer en wind.

Een Rains tas bestel je gewoon online

Tegenwoordig kun je bijna alles online aanschaffen. Van kleding, schoenen, tassen en vuilcontainers tot boodschappen en elektronica. Maar ook voor een Rains tas kun je online prima terecht. Het uitzoeken van een tas is namelijk niet zomaar iets. Ik voel me in ieder geval altijd wat ongemakkelijk als ik in een tassenwinkel sta en na een kwartier nog geen keuze heb kunnen maken. Online heb je dat probleem niet. Je kunt op je gemak, achter je eigen laptop met een kopje thee of koffie erbij gaan shoppen. Twijfel je nog? Dan zet je je keuzes even in je winkelmandje en je gaat even wat anders doen. Op een later moment kun je dan gewoon alles bestellen. Want het leven is te kort voor keuzes!